مخزن اسید

مخزن اسید پلی پروپیلن و مخزن اسید پلی اتیلن  HDPE :

در سال‌های اخیر، شرکت‌های صنعتی، کشاورزی و شیمیایی بیشتری مخازن پلیمری بیشتری را برای ذخیره‌سازی اسید سولفوریک و سایر مواد شیمیایی تهاجمی از گروه صنعتی پایپ گسترسفارش می‌دهند که از پلاستیک HDPE (پلی اتیلن کم فشار) و PP (پلی پروپیلن) ساخته شده است. این مواد نه تنها از نظر شیمیایی خنثی هستند، بلکه دارای حاشیه ایمنی زیادی هستند و همچنین عمر مفید بالایی برای صاحبان و کاربران به همراه دارند.

مخازن اسید مقاوم در برابر مواد شیمیایی و مخازن اسید سفارشی :

طیف و گستره محصولات و مخازن ما به طور مداوم در حال گسترش است، زیرا ظرفیت تولید، تجربه متخصصان و دانش فن آوری های مدرن به ما اجازه می دهد تا بر سفارشات جدید تسلط پیدا کنیم. امروزه، مخازن اسید تولیدی شرکت ما با متریال پلی اتیلن و پلی پروپیلن منحصر به فرد در سراسر کشور ایران حمل و استفاده می شود.

در صورتی که پروژه مخزن اسید ترموپلاستیکی ما فراتر از پارامترهای قابل حمل باشد و یا هزینه حمل مخزن اسید تمام شده موجه نباشد، شرکت ما آماده تحویل کلیه تجهیزات مورد نیاز به تاسیسات و ساخت مخزن اسید  به صورت مونتاژ در محل کاربری  است.

به طور کلی، محدوده محصولات و مخازن اسید ما  شامل موارد زیر است:

مخزن اسید ویژه نگهداری مواد قلیایی - هیدروکسیدهای پتاسیم، سدیم و سایر مواد قلیایی خاکی و قلیایی؛

مخازن اسید محلول های نمک، کودهای معدنی و سایر رسانه های تهاجمی؛

مخزن اسید آفت کش ها - آفت کش های معدنی و آلی با انواع و اهداف مختلف؛

مخازن اسید برای انباشت زباله های تولید مواد شیمیایی، زباله های آزمایشگاه های تحقیقاتی و غیره؛

مخازن اسید نگهدارنده انواع اسید - هیدروکلریک، سولفوریک، کلر، نیتریک، ارتوفسفریک و سایر ترکیبات آلی و معدنی.

مخزن اسید پلی اتیلن HDPE بیشترین مقاومت را در برابر قلیایی ها و اسیدهای آلی دارد، در حالی که مخزن اسید پلی پروپیلن PP  در برابر اسیدها و قلیاهای مختلف، از جمله اسیدهای سرد و گرم شده، بیشترین مقاومت را دارد. همه مخازن اسید نام برده شده  و بسیاری دیگر از مخازن مقاوم در برابر مواد شیمیایی را می توان بسته به هدف اصلی برای ذخیره سازی در داخل یا خارج از فضای کاربری و همچنین برای حمل و نقل استفاده کرد.

مزایای مخازن ذخیره اسید سولفوریک و قلیایی گروه صنعتی پایپ گسترچیست؟

اگر تصمیم دارید مخازن ذخیره سازی مخصوص آفت کش ها (علف کش ها، قارچ کش ها، حشره کش ها و ...)، محلول های قلیایی یا اسیدی را به ما سفارش دهید، مخازن ذخیره سازی ما شامل مزایای چند برابر و همه کاره خواهد بود. مخازن ما بر اساس موارد زیر طراحی و تولید می گردد :

تولید مخازن و ظروف ساخته شده از پلاستیک با توجه به اندازه های فردی - با توجه به نقشه ها، نمونه ها یا طرح ها.

با در نظر گرفتن تمام ویژگی های عملیات - ترکیب و نوع مایعات، دما و چگالی، شرایط قرار دادن، گزینه های حمل و نقل.

فقط محصولات تایید شده - تمام استانداردها، الزامات ایمنی و حفاظت از محیط زیست را برآورده می کند.

قیمت سازنده تحویل  مخزن اسید مستقیماً از سازنده  انجام می شود، بدون حاشیه ذخیره سازی و تجاری، تخفیف اضافی از مبلغ سفارش.

تجهیزات فن آوری کامل مخزن اسید - از سوراخ های نصب و محل قرارگیری تا درب ها و نازل های مهر و موم شده.

گروه صنعتی پایپ گستر قادر به تحویل مخازن اسید به هر نقطه از کشور می باشد. عمر مفید مخزن اسید پلاستیکی  در بیشتر موارد از عمر مفید مخزن اسید استیل مشابه و سایر ظروف گران قیمت بیشتر است. هر خرید از ما چندین سال و حتی چندین دهه استفاده اقتصادی و راحت از مخزن است.

نحوه سفارش مخزن  اسید پلیمری :

برای خرید یا سفارش مخازن مقاوم در برابر مواد شیمیایی تولید شده توسط گروه صنعتی، نیاز به درخواست اولیه دارید. برای شروع تولید مخزن اسید مورد نیاز شما ، باید تمام پارامترهای لازم را بدانیم:

ابعاد کلی ظرف و ظرفیت داخلی (حجم مفید)؛

برای کدام ماده یک مخزن مورد نیاز است - اجزای محلول.

قوام، چگالی و دمای عملیاتی ماده؛

شرایط نگهداری - در فضای باز، داخل ساختمان؛

زمینی، زیرزمینی، حمل و نقل.

از آنجایی که ما مخازن اسید زیادی را در دست تولید داریم، آماده ایم که کوچکترین تفاوت های ظریف را در نظر بگیریم. این به شما امکان می دهد مواد مناسب را انتخاب کنید ، ضخامت دیوار مورد نیاز را با نهایت دقت محاسبه کنید و تمام واحدهای فناوری مورد نیاز مشتری را تهیه کنید.

 پلیمرها و فناوری های مورد استفاده در خط تولید مخازن پلیمری ما مدت هاست که کارایی خود را ثابت کرده اند. هنگام سفارش مخازن اسید پلیمری مقاوم در برابر مواد شیمیایی از ما، راه حل های اثبات شده را در عمل دریافت می کنید.  برای مشاوره دقیق همین الان تماس بگیرید! شرکت پایپ گستر همچنین انواع مخازن خود را با بهترین قیمت ارائه می دهد.

مخزن اسید فایبرگلاس جهت ذخیره سازی اسید سولفوریک :

اسید سولفوریک (H2SO4) یک ماده شیمیایی است که مشکلات حمل و نقل و ذخیره سازی منحصر به فردی را جهت ایجاد می کند. در محدوده غلظت بالاتر (96% تا 97%)، اسید سولفوریک (66Be') را می توان در چدن یا فولاد کربنی ذخیره کرد. با این حال، غلظت بالای اسید سولفوریک قابل ذخیره سازی در مخزن فایبرگلاس نمی باشد و اسید سولفوریک موجب خورده شدن مخزن فایبرگلاس خواهد شد. در این غلظت های بالاتر، اسید سولفوریک نباید با بدنه مخزن فایبرگلاس  تماس داشته باشد. از طرف دیگر، اسید سولفوریک رقیق شده نسبت به مخازن چدن یا فولاد بسیار تهاجمی است، اما می تواند به خوبی در مخزن فایبرگلاس ذخیره و نگهداری شود. مخزن فایبرگلاسFRP برای غلظت های 70 درصد اسید سولفوریک و کمتر مناسب است. در اسید سولفوریک 75 درصد، حداکثر دمای مجاز با رزین های وینیل استر 100 تا 120 درجه فارنهایت است. با کاهش غلظت، حدود دمای مجاز افزایش می یابد. روش رقیق کردن اسید سولفوریک غلیظ که در مخزن فایبرگلاس بهترین کارایی را داشته است به شرح زیر است :

  1. ابتدا کل مقدار آب مورد نیاز برای رسیدن به غلظت محلول مورد نظر را به مخزن نگهداری اضافه کنید.
  2. سپس با استفاده از یکی از اتصالات پیشنهادی زیر، اسید غلیظ را به آرامی به مرکز مخزن فایبرگلاس اضافه کنید :

الف) یک نازل بالای FRP با یک لوله فلنج دار PVC.

ب) یک لوله کوپلینگ و پایین پی وی سی.

ج) کوپلینگ فولادی ضد زنگ 316 با لوله پایین فولادی ضد زنگ 316. دلیل اضافه شدن اسید سولفوریک غلیظ به مرکز مخزن فایبرگلاس ، جلوگیری از تماس اسید غلیظ با نازل کامپوزیت FRP یا دیواره های جانبی مخزن فایبرگلاس است. نباید اجازه داد اسید غلیظ روی سطح مایع بریزد. اسید سولفوریک غلیظ را 2 تا 3 اینچ زیر سطح مایع وارد کنید. یکی از روش‌های انجام این کار، ایجاد گرداب با افزودن حفره‌هایی از پایین مخزن فایبرگلاس به ارتفاعی است که ابتدا اسید غلیظ به مخزن اضافه می‌شود. روش جایگزین دیگر این است که لوله پایین را 6 اینچ زیر سطح مایع گسترش دهید.

  1. در طول فرآیند رقیق سازی، مخلوط باید به طور مداوم به هم زده شود تا از رقت کافی اطمینان حاصل شود و از ته نشین شدن غلظت های بالای اسید سولفوریک و آسیب رساندن به مخزن فایبرگلاس FRP جلوگیری شود. برای اطمینان از رقت کافی، یک همزن با روکش لاستیکی یا پمپاژ مداوم مخزن فایبرگلاس از طریق زهکشی ته جانبی لازم است. گردش از طریق هر نازل در کف مخزن فایبرگلاس می تواند منجر به ته نشین شدن اسید غلیظ چسبناک سنگین در کف مخزن و تخریب مخزن کامپوزیت FRP در زیر نازل شود.
  2. رقیق شدن اسید سولفوریک مقادیر قابل توجهی گرما ایجاد می کند. دمای اسید سولفوریک رقیق شده باید کمتر از 150 درجه فارنهایت برای غلظت های نهایی 50٪ یا کمتر و 140 درجه فارنهایت برای محلول های 50-70٪ اسید سولفوریک کنترل شود. این را می توان با تنظیم سرعت جریان افزودن اسید سولفوریک غلیظ یا با خنک کردن خارجی محتویات مخزن فایبرگلاس انجام داد.
  3. نوع ترجیحی مخزن فایبرگلاس FRP برای ذخیره اسید سولفوریک مخزن غیرعایق، عمودی و بالای زمین است. حتی مخازن زیرزمینی که زمین به عنوان عایق عمل می کند، ممکن است دمای ذخیره سازی بیش از حد داشته باشند.
  4. اسید سولفوریک (H2SO4) با ناخالصی های آلی کمیاب می تواند باعث کاهش عمر مفید ورقه های کامپوزیتی FRP شود.

 امروز در مورد نیازهای خود در ارتباط با  لوله فایبر گلاس و مخزن فایبر گلاس با ما تماس بگیرید.

مخازن اسید هیدروکلریک و اسکرابر بخار

اگر به دنبال خرید یک مخزن ذخیره برای HCL یا اسید هیدروکلریک هستید که به طور مناسب دارای تهویه و مجهز به اسکرابر بخار HCL برای کمک به کاهش انتشار بخار خطرناک و خورنده HCL باشد، مخازن پلی سیورز به رفع این مشکلات با سیستم مخزن HCL با بخار کمک می کند. اسکرابر  تصفیه کننده هوا و کاهنده گازهای مخرب اتمسفر می باشد .

HCL مخفف هیدروکلریک اسید است. هیدروکلریک اسید به مخازن ذخیره سازی HDPE نیاز دارد که با حجم 1.9 SG ساخته شده اند و می توانند از اتصالات PVC یا PP با واشر Viton استفاده کنند. همچنین به عنوان اسید موریاتیک شناخته می شود، اسید هیدروکلریک برای اسیدی کردن چاه های نفت، حذف فلس از دیگ ها، کمک به کاهش سنگ معدن و به عنوان یک واسطه شیمیایی، در میان کاربردهای دیگر استفاده می شود.

این مایع شدیدا تند یک اسید بسیار خورنده است، بنابراین چالش‌های ذخیره‌سازی جدی را ایجاد می‌کند: (1) با pH بسیار پایین، اسید هیدروکلریک بسیار خورنده است. (2) ماده شیمیایی قوی بخارهای سمی و خورنده ایجاد می کند که هم می تواند برای کارکنان کشنده باشد و هم باعث خوردگی یا خراب شدن تجهیزات شود. بنابراین، شما باید دود و بخار حاصل از مواد شیمیایی را کنترل کنید و سیستم‌های تهویه یا تمیز کردن بخار باید دقیق باشند. (3) تعمیر و نگهداری مخزن ذخیره سازی HCL نیز می تواند به دلیل تبخیر شدن مشکل باشد. از آنجایی که باید به هر قیمتی از ورود به مخزن جلوگیری شود، پس تعویض قطعه باید به حداقل برسد.

مخازن پلی سیورز می‌توانند با سیستم‌های مخزن اسید هیدروکلریک قوی و مقاوم در برابر خوردگی ما که برای اتصال به سیستم شستشوی بخار طراحی شده‌اند، به تمام این مشکلات ذخیره‌سازی HCL کمک کنند.

این سیستم چگونه کار می کند: یک مخزن ذخیره بزرگ برای اسید HCL وجود دارد که به یک مخزن کوچکتر به نام اسکرابر متصل است. مخزن بزرگ دارای یک دریچه دریچه ای خواهد بود که از آن به اسکرابر خارج می شود (دودهای HCL خطرناک هستند و EPA می گوید که شما نمی توانید بخارات را مستقیماً در جو آزاد کنید). اسکرابر بخار HCL دارای مخلوطی از آب و هیدروکسید سدیم برای خنثی کردن بخارات است و پس از اینکه ایمن تلقی شد آنها را به اتمسفر تخلیه می کند.

سیستم اسکرابر بخار HCL به گونه ای ساخته شده است که روی هر مخزن ذخیره اسید هیدروکلریک (HCL) قرار می گیرد و می توان از آن برای خنثی کردن هر نوع بخار HCL استفاده کرد. اسکرابر بخار از پلی اتیلن با چگالی بالا شامل پیچ های پلی اتیلن و 80 اتصالات PVC ساخته شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با مخزن اسید ، مخزن فایبرگلاس و اسکرابر به وب سایت پایپ گستر مراجعه نمایید.

مخزن پلی پروپیلن

چگونگی فرآیند تولید مخزن پلی پروپیلن :

مخزن پلی پروپیلن از مواد پلی پروپیلن به طرق زیر تولید می گردد. مخزن پلی پروپیلن تقریبا نسبت به سایر مخازن گران قیمت تر می باشد. دلیل بالاتر بودن قیمت مخزن پلی پروپیلن ، گرانی مواد اولیه نمی باشد. علت گرانی در چگونگی تولید، تکنولوژی پیشرفته مورد استفاده جهت ساخت مخازن پلی پروپیلن ، پرتی و ضایعات بالای مواد اولیه و .... می باشد. مخازن پلی پروپیلن در صنایع و کارخانجات تولیدی پایپ گستر به دو شکل عمده تولید می شوند که عبارتند از:

تولید مخزن پلی پروپیلن به  روش قالبگیری دورانی:

در این فرایند از پودر پلی پروپیلن استفاده می کنند تا قالب گیری مورد نظر را انجام دهند و به شکلی که نیاز صنایع هست تبدیل گردد.

تولید مخزن پلی پروپیلن با استفاده از ورقه پلی پروپیلن :

در این روش از تولید از ورقه پلی پروپیلنی در ضخامت های گوناگون استفاده می شود که بسته به صنایع هدف در ضخامت خاصی از آنها استفاده می شود و به شکلهای مختلفی در می آیند.

انواع مخازن پلی پروپیلن :

همانطور که گفتیم مخازن پلی پروپیلن بسته به نوع صنایعی که از آنها استفاده می شود در اشکال مختلفی تولید می گردد و هر کدام از این مدلها با اهداف استفاده خاصی تولید می گردند. در ادامه به انواع مخازن پلی پروپیلن اشاره خواهیم کرد:

مخازن پلی پروپیلن عمودی / مخازن پلی پروپیلن ورتیکال  (vertical) :

رایج ترین مخازن پلی پروپیلن، مخازن پلی پروپیلن عمودی هستند که کارآمدترین فرم استاندارد از مخازن پلی پروپیلن  به دلیل مقدار پلاستیک مورد نیاز به ازای هر گالن ظرفیت میباشد. حتی با افزایش سایز مخزن پلی پروپیلن ورتیکال قیمت آنها تغییر شدیدی پیدا نمی کند و قابلیت تولید به شکل کوپلیمر نیز دارند. مخازن پلی پروپیلن ورتیکال در ظرفیتها و سایزهای مختلف توسط گروه صنعتی پایپ گستر تولید می گردد. از مخازن پلی پروپیلن عمودی برای ذخیره سازی آب، کود مایع، روغن گیاهی، مواد شیمیایی صنایع کشاورزی، مواد شیمیایی صنعتی، DEF، سیستمهای اسمز معکوس و در کارواش استفاده می شوند.

مخازن پلی پروپیلن ته مخروطی :

مخازن پلی پروپیلن مخروطی در ظرفیتها و ابعاد مختلف طراحی و تولید می گردند که حتی می توان گفت که مخزن پلی پروپیلن مخروطی جزو متنوع ترین مخازن از لحاظ ساخت با سایر پلاستیکها و پلیمرهاست. از مخزن پلی پروپیلن مخروطی در صنایع زیر استفاده می گردد :

صنایع تصفیه آب ساخت نوشیدنی صنایع بیودیزل و سوخت زیستی صنایع تولیدی کود آمونیوم نیترات صنایع کاغذسازی کشاورزی به عنوان مخازن نگهداری لجن فعال نگهداری DEF

مخازن پلی پروپیلن روباز یا Open Top :

مخازن پلی پروپیلن اپن تاپ از قسمت بالا دارای دریچه هستند تا مواد مورد نظر را داخل آن ریخته و نگهداری کنند. با توجه به اینکه گرید سلامتی این نوع مخازن تأیید شده هستند از آنها برای ذخیره آب نیز استفاده می شود. همچنین از دیگر مصارف مخازن پلی پروپیلن روباز می توان به سیستمهای جمع آوری، مخازن موقتی مایع یا مخازن ثانویه برای مخازن پلی پروپیلن عمودی تا در محیط داخلی یا بیرونی نصب شوند؛ اشاره نمود. ضمنا از این مخازن برای صنایع شیمیایی نیز استفاده می شود که در ساخت آن از مواد پلی اتیلن نیز استفاده شده تا نسبت به نور U.V مقاوم باشند.

مخزن پلی پروپیلن مکعبی :

از مخازن پلی پروپیلن مکعبی برای استفاده های طولانی مدت تحت شرایط بسیار سخت استفاده می شود که به همین دلیل ضخامت دیواره آنها بسیار بیشتر است و قیمت بالاتری دارند. کناره های صاف و مستقیم آنها باعث شده تا حجم کمی را اشغال کنند. مقاومت عالی در برابر مواد شیمیایی، ظاهری شفاف که امکان مشاهده مواد ذخیره شده را می دهند جزو مزایای مخازن پلی پروپیلن مکعبی می باشد. همچنین این دسته از مخازن امکان تحمل دمایی تا ۱۱۰ درجه سانتیگراد را دارند. با این حال امکان مقاومت در برابر ضربه یا دمای پایین را ندارند. از این مخازن برای صنایع آبکاری، پردازشی و ذخیره سازی استفاده می گردد.

مخازن پلی پروپیلن افقی یا مخازن پلی پروپیلن هاریزونتال (Horizontal) :

یکی دیگر از انواع مخازن پلی پروپیلن است که برای نگهداری آب و صنایعی که در آن رسوب مواد مورد نیاز برای ذخیره سازی مشکلی ایجاد نخواهد کرد، استفاده می شود. برای نگهداری مواد شیمیایی خورنده و تحمل دماهایی تا ۱۱۰ درجه سانتی گراد این نوع تانک­ها بسیار مناسب هستند.

مخازن پلی پروپیلن  استوانه ای :

این نوع از مخازن پلی پروپیلن نیازی به پایه های  نگهدارنده یا بخش های محکم ندارد. ویژگی بارز و برجسته ی این نوع مخازن مقاومت در برابر خوردگی و دماهای بالاست. از جمله ویژگیها و مشخصات این نوع از تانکها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • از ورقه های پلی پروپیلنی ساخته می شود
  • دارای ظاهری شفاف برای مشاهده سطح مایع
  • عدم مقاومت نسبت به V
  • مقاومت بسیار زیاد
  • دارای دیواره ای بسیار ضخیم
  • دارای تأییدیه FDA
  • نامناسب برای نگهداری اسید نیتریک و کرومیک اسید، سوخت و روغنها

مزایا و معایب مخازن پلی پروپیلن :

از جمله مزایای مخازن پلی پروپیلن می توان به موارد زیر اشاره کرد که بخاطر همین مزایا در صنایع گوناگون استفاده می شود:

1-قابلیت نصب مانیتورها یا کنترل کننده های سطح مایع

2-قابلیت نصب مانیتورها یا کنترل­های pH

3-امکان مانیتور کردن رسانایی مخازن

4-امکان نصب تجهیزات کنترل کننده دما بر روی آنها

5-مقاومت در برابر گردش هوا

6-مقاومت  بالا در برابر محلول های مختلف و ضربات مکانیکی

7-مقاومت بالا در برابر دمای بالا و پایین

8-وزن سبک

9-جذب رطوبت پایین

10-طراحی و تولید آسان

11- دارای خصوصیات دی الکتریک عالی

12-مقاومت در برابر فشار برای شکسته شدن

13-عدم رنگ پذیری

14-مقاومت بالا در برابر مواد اسیدی و قلیایی

اما قطعا این محصول همانند سایر محصولات صنعتی دارای پاره ای از ایرادات نیز می باشد که در این قسمت به معایب مخازن پلی پروپیلن اشاره می کنیم که طبیعتا همانند هر مخزن دیگری عاری از عیب نیست:

به دلیل فرایند تولید، ساخت مخازن پروپیلن با ظرفیتهای مختلف دارای محدودیت است و نمی توان از حد خاصی عبور کرد. در معرض قرارگیری مداوم در برابر نور خورشید به مرور زمان پلی پروپیلن را تضعیف کرده و آن را از بین می­برد به همین دلیل چندان برای استفاده در محیط بیرون یا روباز مناسب نیستند. پلی پروپیلن ساختار نرمی داشته و تمامی آنها در برابر ضربه مقاوم نیستند. ضمن اینکه امنیت آن پایین بوده و سرقت مواد داخل آن با سوراخ کردن دیواره امکان پذیر است. با گذشت زمان مواد شیمیایی داخل آن جذب بدنه شده و یکپارچگی ساختاری آن را تغییر می دهند و تمامی آنها در برابر تغییر رنگ مقاوم نیستند. پس از اینکه مخازن پلی پروپیلن از بین می روند دفع آنها به داخل محیط زیست، سبب آلودگی های خاص خود خواهد شد که نیازمند برنامه ریزی های حفاظتی برای محیط زیست نیز هست. محدودیت مقاومت دمایی دارند و قادر نیستند تا هر نوع دمای محیط کاری را تحمل کنند. به شدت اشتعال پذیر است و در صورتی که گرمای زیادی به آن برخورد کند سریعا آتش می گیرند. مخازن پلی پروپیلن برای استفاده در محیط بیرون نیاز به روکشی مشکی رنگ و رزینهای مقاوم به UV دارند. مخازن پلی پروپیلن برای استفاده در محیط بیرون نیاز به روکشی مشکی رنگ و رزین های مقاوم به UV دارند.

قیمت مخزن پلی پروپیلن :

عوامل بسیاری بر قیمت مخزن پلی پروپیلن تاثیر مستقیم یا غیر مستقیم خواهد گذاشت کا در ادامه به مهمترین عوامل تاثر گذار بر قیمت مخزن پلی پروپیلن اشاره خواهیم نمود :

  • ظرفیت مخزن
  • نوع صنایع مورد استفاده (ذخیره اسید، ماده شیمیایی و)
  • فرم تانکر ذخیره‌سازی مد نظر به صورت استوانه‌ای، مستطیلی و
  • ضخامت ورقه‌ای که در ساخت منبع استفاده می‌شود.
  • مقاومت دمایی، شیمیایی و ضرب‌ه­ای مدنظر
  • نحوه­ تولید به صورت هموپلیمر یا کوپلیمر
  • نوسانات ارزی و تاثیر آن در قیمت منبع
  • ابعاد و سایز مخزن
  • تجهیزات جانبی مورد نیاز برای مانیتورینگ و کنترل مایع
  • نوع سیال و محلول درون مخزن
  • دفنی یا غیر دفنی بودن
  • میزان تابش نور و محل نصب مخزن
  • دمای کاری

اما بطور کلی قیمت مخزن پلی پروپیلن سه برابر قیمت مخزن پلی اتیلن در حجم یکسان خواهد بود.جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت پایپ گستر مراجعه نمایید.